Πρεμιέρα για το «Ι love gr» αύριο βράδυ (Πέμπτη) στις 22.00 με οικοδέσποινα τη Δήμητρα Παπαδοπούλου από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το Ταξίδι συνεχίζεται... ...και προβλέπεται ακόμα συναρπαστικότερο με «καπετάνισσα» τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Στην τρίτη φάση της εκπομπής θα διαγωνιστούν οι 40 περιοχές της Ελλάδας, έτσι όπως ψηφίστηκαν από τον κόσμο στην προηγούμενη φάση.Αύριο βράδυ τη... μάχη θα δώσουν η Μάνη με τα Κύθηρα, τη Σάμο και τη Λέσβο.

Μαζί τους, στο στούντιο συνοδοιπόροι θα είναι για τη Μάνη η Ελντα Πανοπούλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και ο Κωστής Μαραβέγιας ενώ για τα Κύθηρα η Φωτεινή Δάρρα, η Γωγώ Μπρέμπου και η Κατερίνα Τζάβαλου. Τη Σάμο θα υποστηρίξουν ο Μύρωνας Στρατής, ο Χρήστος Λούλης και ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος ενώ για τη Λέσβο θα επιχειρηματολογήσουν ο Κώστας Φραγκολιάς, η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Το κοινό και πάλι με την ψήφο του καλείται να αναδείξει την περιοχή που θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Ιουνίου.

ΤΡΟΠΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

Η ψηφοφορία γίνεται μέσω σταθερού ή κινητού τηλεφώνου, SMS και μέσω της ιστοσελίδας του ΣΚΑΪ www.ilovegr.gr.

Τηλεφωνικός αριθμός ψηφοφορίας : 90 11 900 801 (έως 5 ψήφους) όπου o τηλεθεατής μπορεί να καλεί από σταθερό ή κινητό και ακολουθώντας τις οδηγίες του ηχητικού μηνύματος να επιλέγει το αγαπημένο του μέρος. (Χρέωση ΝΡΗ S.A. από σταθερό 1,45€/λεπτό και από κινητό 1,55€/λεπτό,συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Αριθμός SMS ψηφοφορίας: Αποστολή SMS στο 54660, γράφοντας H (κενό) και τον αριθμό από το 1 έως το 4 που αντιστοιχεί στην επιθυμητή περιοχή (έως 5 ψήφους). (Χρέωση NPH S.A. 0,30€/SMS, συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Αναλυτικά για την πρώτη εκπομπή

Για Μάνη: στείλε Η1 στο 54660

Για Κύθηρα: στείλε Η2 στο 54660

Για Σάμο: στείλε Η3 στο 54660

Για Λέσβο: στείλε Η4 στο 54660

Ιστοσελίδα ψηφοφορίας(έως 5 ψήφους): Στην ιστοσελίδα της εκπομπής του ΣΚΑΪ στο internet: συμπληρώνοντας την ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονική φόρμα www.ilovegr.gr.

Ως σήμερα, οι τηλεθεατές έχουν επιλέξει, με τις ψήφους τους, 40 αγαπημένους προορισμούς, που θα «κονταροχτυπηθούν» για το «έπαθλο»: την ανάδειξη της πιο αγαπημένης ελληνικής περιοχής.

Το ταξίδι θα κρατήσει 10 εβδομάδες.

Σε κάθε εκπομπή διαγωνίζονται τέσσερις περιοχές, από τις οποίες, όμως, μία μόνο παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό του Ιουνίου.

Οι 40 περιοχές που διαγωνίζονται είναι οι εξής:

1) Μάνη – Κύθηρα, Σάμος -Λέσβος

2) Σέρρες-Νάουσα , Χανιά -Ρέθυμνο

3) Τρίκαλα –Καρδίτσα (λίμνη Πλαστήρα), Αλόννησος- Ψαρά

4) Καβάλα-Δράμα, Κάρπαθος - Κάλυμνος

5) Γρεβενά -Κόνιτσα, Σύμη -Κίμωλος

6) Φλώρινα -Kαστοριά, Φολέγανδρος -΄Ιος

7) Κόρινθος-Καλαμάτα, Σύρος -Τήνος

8) Μετέωρα- Μονεμβασιά, Παξοί -Λευκάδα

9) Σύβοτα - Πύλος, Κεφαλονιά- Ιθάκη

10) Μεθώνη, Κορώνη, Φοινικούντα- Λεωνίδιο, Νάξος -Αμοργός

«I love gr» κάθε Πέμπτη στις 22:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.