Κύθηρα - 25 Ιουνίου 2011

Ταξίδι στα Κύθηρα…

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2011 θα συνεχιστεί με ένα φανταστικό ταξίδι στα Κύθηρα, σε ένα πανέμορφο νησί με σπάνιες ομορφιές, που αξίζει όχι απλώς να επισκεφτεί κάποιος, αλλά να το ζήσει!

O αγώνας που διοργανώνεται από το Off Road Team σε συνεργασία με την Μοτοσυκλετιστική Κυθηραϊκή Λέσχη Ρομαντικών και τον Ναυτικό Όμιλο Κυθήρων είναι μια τολμηρή και πρωτότυπη ιδέα που θέτει νέα στάνταρ στο θεσμό των Trail Ride, αφού θέλει συνδυάσει τον αγωνιστικό χαρακτήρα με τον εκδρομικό, δίνοντας την ευκαιρία για ένα ιδανικό καλοκαιρινό τριήμερο στα όμορφα Κύθηρα!

Το «Ταξίδι μας για τα Κύθηρα» θα ξεκινήσει την Παρασκευή το απόγευμα από τον Πειραιά, καθώς η ΛΑΝΕ έχει φροντίσει για τους συμμετέχοντες πολύ ευνοϊκές τιμές (έκπτωση 50%), θυμίζοντάς μας την εποχή που πηγαίναμε 5ήμερη εκδρομή με το σχολείο! Στην διάρκεια του «πλου» θα γίνει και ο γραμματειακό έλεγχος και η ενημέρωση για την διαδρομή!

Το Trail Ride θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 11:00, ώστε να έχουμε την ευκαιρία για ένα δυνατό Party διαρκείας το ίδιο βράδυ, αλλά και για εκδρομή στις μαγικές παραλίες του νησιού την Κυριακή, πριν αναχωρήσουμε για τον Πειραιά με το πλοίο αργά το βράδυ. Φυσικά, και για όσους το επιθυμούν, μπορούν να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο μέχρι την Νεάπολη και να περάσουν απέναντι με το ferry (επίσης με ευνοϊκές τιμές).

Το μέρος, αποτελεί έναν εκπληκτικό προορισμό τουρισμού, με τις καταγάλανες παραλίες και το καλό φαΐ.

Ο αγώνας που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Trail Ride, θα έχει μήκος περίπου 140 χιλιόμετρα, με αφετηρία τον Ποταμό, ενώ το Party θα γίνει στο Καψάλι!

Η ΜΟΤΟ.ΚΥ.ΛΕ.Ρ. έχει φροντίσει για τα πάντα, και εκτός από τις ευνοϊκές τιμές στα δρομολόγια πλοίων, έχει διασφαλίσει ειδικές τιμές στα καταλύματα (από 20€ το 2κλινο), σε ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα (20€/ημέρα), έχει μεριμνήσει για την μεταφορά των πραγμάτων μας (για να μην τα κουβαλάμε στις μοτοσυκλέτες…), το φαγητό και την διασκέδασή μας, αλλά φυσικά και για την ξενάγησή μας στα όμορφα Κύθηρα!

Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off και Quad καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS!

Παράλληλα όμως με τον αγώνα πλοήγησης, θα υπάρχει και η δυνατότητα για συμμετοχή σε ένα ξεχωριστό παιχνίδι πλοήγησης με Road Book σε μοτοσυκλέτες On-Off, Big On-Off, ακόμη και με πληρώματα δικάβαλα, χωρίς χωμάτινα ελαστικά, σε μια διαδρομή μικρότερη, ένα Adventure Tour στο γύρο του νησιού, που σκοπό θα έχει να σας ξεναγήσει στα Κύθηρα παράλληλα με την ροή του αγώνα, και να σας δώσει μια χωμάτινη γεύση σε μια οργανωμένη βόλτα!

Σας περιμένουμε όλους ως αγωνιζόμενους ή ως θεατές, με την οικογένεια, την παρέα σας και τους φίλους σας, σε ένα ξεχωριστό σαββατοκύριακο με άρωμα καλοκαιριού, στον 4ο αγώνα της χρονιάς, στον πιο επιτυχημένο θεσμό της μοτοσυκλέτας!

Σας περιμένουμε στο δικό μας ταξίδι στα Κύθηρα…

Χορηγοί του αγώνα είναι το Μοτομάγαζο, το Παραδοσιακό Καφενείο «Αστικό», τα SuperMarket Mercato και Λεοντσίνης, ο Φούρνος του Καραβά, ενώ αρωγοί όπως πάντα είναι η MAKAN Touratech Hellas, η Jet Power, η Denicol και η εταιρία συστημάτων επικοινωνίας AMITEL A.E.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά 4Χ4 Magazine, MotoΤρίτη, Τετρακίνηση MAG, και οι ιστοσελίδες www.to4x4.gr, www.motorsite.gr, www.pitlane.gr, www.MrBike.gr, www.Bikeit.gr, www.trailride.gr και το www.kythera.gr

Περισσότερες πληροφορίες στo: www.offroadteam.gr