Αγαπητοί φίλοι και επισκέπτες του νησιού της Αφροδίτης.

Ο δήμος Κυθήρων σε συνεργασία με τους φορείς τουριστικών παροχών του νησιού κατανοώντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα και ο καθένας από εμάς, καθώς όμως και την ανάγκη όλων μας για ολιγοήμερες διακοπές και απόδραση από τα βάρη της καθημερινότητας, αποφάσισαν να προχωρήσουν στην υλοποίηση ενός σχεδίου μείωσης τιμών τόσο στα καταλύματα όσο και στις ακτοπλοϊκές υπηρεσίες. Στόχος μας είναι η τόνωση του τουρισμού αλλά πρωτίστως η καλύτερη και οικονομικότερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας, ώστε να μπορέσετε όλοι εσείς που έχετε αγαπήσει το νησί, ή θέλετε να το γνωρίσετε να το κάνετε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Συγκεκριμένα:

20% έκπτωση στα εισιτήρια σας (ατομικά και οχήματος) προς τα Κύθηρα και Αντικύθηρα με το πλοίο «Βιτσέντζος Κορνάρος» κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, από οποιοδήποτε λιμάνι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιδείξετε την απόδειξη κατάθεσης προκαταβολής για τη διαμονή σας σε κατάλυμα του νησιού.

Έκπτωση στις αναγραφόμενες «τιμές πόρτας», όπως αυτές έχουν θεωρηθεί από τον ΕΟΤ για το έτος 2010.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα καταλύματα των Κυθήρων καθώς και τις επιπλέον ειδικές προσφορές που τα περισσότερα από αυτά παρέχουν κάντε κλικ εδώ.

Καλές και Φθηνές Διακοπές!!!