Από 22 έως και 25 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης η 4η Διεθνής Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών SUMMER HOLIDAYS EXPO.

Η Έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, το οποίο μάλιστα θα συμμετάσχει στη διοργάνωση με δικό του stand. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Η διοργανώτρια Helexpo επισημαίνει πως η Summer Holidays Expo "αποτελεί την πλέον δυναμική, μαχητική και αποτελεσματική απάντηση, που μπορεί να δώσει η σύγχρονη τουριστική επιχείρηση στη δύσκολη διεθνή οικονομική συγκυρία, διότι εξασφαλίζει την πολυεπίπεδη προβολή των εκθετών της και 'μεταφράζεται' σε άμεσες και μαζικές πωλήσεις στο καταναλωτικό κοινό, που θα την επισκεφθεί με ελεύθερη είσοδο, προετοιμασμένο να προγραμματίσει και να αγοράσει τις καλοκαιρινές του διακοπές".

Εκτός από το υπουργείο Πολιτισμού, συμμετοχή έχουν δηλώσει και οι Νομαρχίες Φλώρινας, Πιερίας, Μεσσηνίας, Εύβοιας, Δωδεκανήσου, Χανίων, Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου, Πρέβεζας καθώς και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, τα Κύθηρα, η Χίος, ο Τουριστικός Οργανισμός Ζορπίδη, το Herodotus Tours και τα μεγαλύτερα τουριστικά έντυπα και Οδηγοί Διακοπών.

Η 4η Summer Holidays Expo θα πραγματοποιηθεί παράλληλα (και με κοινή είσοδο) με την 7η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, την οποία διοργανώνουν το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) και το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού σε συνεργασία με τη Helexpo και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών βιβλιοπωλών (ΠΟΕΒ).

Το ωράριο λειτουργίας της 4ης Summer Holidays Expo είναι:

Πέμπτη 22 Απριλίου 15.00 – 21.00

Παρασκευή 23 Απριλίου 10.00 – 21.00

Σάββατο 24 Απριλίου 10.00 – 22.00

Κυριακή 25 Απριλίου 10.00 – 21.00