ΚΥΘΗΡΑ (κενό) το όνομά σας και αποστολή στο 54100.
 

Αν θέλετε να επισκεφτείτε το νησί της Αφροδίτης από σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να το κάνετε εντελώς δωρεάν.
Το KYTHERA.GR κληρώνει σε 5 τυχερούς* τα εισιτήρια από το Λιμάνι της Νεάπολης στα Κύθηρα για όποτε κι αν ταξιδέψετε στο νησί.
Πολύ απλά, στείλτε sms γράφοντας kythera ή ΚΥΘΗΡΑ (κενό) το όνομά σας (παράδειγμα: kythera Petros Antoniadis) και αποστολή στο 54100. Το κόστος είναι 1,21 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Οι τυχεροί νικητές, θα ταξιδέψουν με το ταίρι τους ή και με φίλους και το αυτοκίνητό τους φυσικά στα Κύθηρα με το πλοίο «κερασμένο» από εμάς.
Ο διαγωνισμός ξεκίνησε από τις 14 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι και 1η Ιουλίου. Μπορείτε να στείλετε όσα sms επιθυμείτε προκειμένου να αυξήσετε τις πιθανότητες σας για νίκη και δωρεάν ταξιδιωτικά. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα των Κυθήρων (www.kythera.gr) και θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.

*Το πλοίο Πορφυρούσα εκτελεί καθημερινά δρομολόγια από τη Νεάπολη Λακωνίας για τα Κύθηρα και το «δώρο» του KYTHERA.GR περιλαμβάνει 2 ατομικά εισιτήρια και 1 εισιτήριο αυτοκινήτου για κάθε νικητή(5) του διαγωνισμού συνολικής αξίας 70ευρώ. Τα εισιτήρια δεν έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία, τα χρησιμοποιείται όποτε θέλετε και δεν είναι ονομαστικά.