ΚΡΕΠΑ SPECIAL CHEF
O σεφ Eric θα σας φτιάξει τη γνήσια γαλλική κρέπα Special Chef

1 Μήλο
50 γραμμάρια ζάχαρη
30 γραμμάρια βούτυρο
1 μεζούρα Bacardi Black Rum
1 μπάλα παγωτό βανίλια
Σοκολάτα κουβερτούρα
Λίγο ζάχαρη άχνη
Σαντιγί

Καθαρίζουμε το μήλο και το κόβουμε σε ψιλά κομμάτια. Βάζουμε στο τηγάνι το βούτυρο, τη ζάχαρη, το ψιλοκομμένο μήλο και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει. Φτιάχνουμε το φύλλο κρέπας, βάζουμε το μείγμα από πάνω, την άχνη ζάχαρη τη ρίχνουμε γύρω - γύρω, ρίχνουμε και το ρούμι, τη σοκολάτα κουβερτούρα και τέλος στο κέντρο μια μπάλα παγωτό βανίλια και στις γωνίες σαντιγί.

Απολαύστε υπεύθυνα!